مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر حکم دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر چقدر است ؟

با سلام و احترام
اگر مردی در دادگاه کیفری ترک انفاق به 16 ماه حبس تعزیری محکوم گردد و بعد درخواست تجدید نظر خواهی دهد چقدر احتمال تغییر یا تعلیق وجود دارد لازم به توضیح است زوج در مرحله بازپرسی صراحتا اقرار به اخراج همسر و فرزند خود از منزل نموده و دادخواست الزام به تمکین وی به دلیل رفتارهای نامتعارف رد شده است و در شعبه دیگری به دلیل ضرب و شتم و توهین محکوم به 3 هزارم دیه کامل و 1 میلیون ریال از بابت توهین محکوم گردیده است با این اوصاف رای دادگاه تجدید نظر چه خواهد بود ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به احتمال زیاد تایید رای بدوی خواهد بود البته بنا به نظر قضات میتواند مجازات تعلیق یا کاهش یابد . بسته به ارزیابی قضات از مدارک پرونده است