مشاوره حقوقی رایگان - تعزیرات حکومتی

سلام وقت بخیر بنده یک سال پیش به جریمه نقدی 200میلیون تومان تعزیرات حکومتی حکم خوردم لیکن بعد یک سال عدم توانایی پرداخت را ندارم و قاضی پرونده حکم مصادره سند را زد. ایا راه حلی هست که مبلغی رو پرداخت کنم الباقی رو قسط یا عفو مشروط بخورم. با قاضی حرف میزنم میگه یا سند یا کل مبلغ پرداخت کن.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله این امکان وجود دارد اگر از شهر تبریز هستید تماس تلفنی برقرار کنید تا راهنمایی صورت پذیرد در غیر شهر تبریز پاسخگویی نخواهد شد

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

با مراجعه به شعبه مربوطه تقاضای اعسار و تقسیط نمایید
عفو شامل جزای نقدی نمیشود