مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

برای انجام توافقات شهرادری یک زمین، لازم است کپی سند تک برگ را به شخصی بدهم که پیگیر کار در شهرداری باشد، آیا با داشتن کپی و یا عکس سند می توان از آن سوء استفاده کرد و به نوعی جعل سند کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان خیلی کلی است و قابل پاسخ دقیق نیست. هر سو استفاده ای از هر سندی ممکن است صورت گیرد بسته به طرفی دارد که اسناد را در اختیار گرفته