مشاوره حقوقی رایگان - حق عائله مندی

باسلام
من حدود دوسال هست که از خانومم جدا شدم و تلاشم برای برگرداندن ایشان بی نتیجه ماند و در این مدت حق عائله مندی را از اداره دولتی دریافت میکردم و الان میخواهم به اداره محل کار خود اعلام کنم، مشکلی برام پیش نمیاد دیر دارم اعلام میکنم؟
حق عائله مندی که این مدت گرفتم به چه صورت باید پس بدهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به لحاظ حسن نیتتان مشکلی نباید بوجود بیاد . میزان اضافه پرداختی به مرور از حقوقتان کسر میشود