مشاوره حقوقی رایگان - مشکل ملکی اضافه متراژ ملک

با سلام و عرض ادب
اینجانب یه قطعه زمین که پروانه قدیمی به متراش 182 متر خریداری کردم. اما فروشنده گفت طبق ملک موجود فروخت. ما هم قبول کردیم که قرار شد با اصلاح پروانه و utm مشخص بشه اونم یه متراژی نوشت تو قولنامه منم بعد از دو سال رفتم دنبال پروانه و سند مشخص شد که چهار متر از متراژ درون قولنامه بیشتر حالا فروشنده مطالبه پول داره تو این شرایط باید چکار کرد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پول 4 متر اضافه را باید پرداخت نمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله حق ایشان است که وجه اضافه متراژ را دریافت کنند . البته به نرخ روز معامله نه نرخ روز