مشاوره حقوقی رایگان - زایمان

باسلام دخترم نه ماه پیش زایمان کرده ولی متاسفانه کارفرما اسم ایشون را هر ماهه به بیمه رد و بیمه اش رو پرداخت کرده . در حال حاضر چه اقدامی می تواند برای گرفتن حقوق استعلاجی از تامین اجتماعی انجام دهد . (بعلت اشتباه حسابداری شرکت ). با تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه مدارک پزشکی میتوانید به بیمه مراجعه کنید البته این اقدام هم عواقب بعدی خود را خواهد داشت که مجال توضیح نیست حتما با وکیل بیمه مشورت کنید