مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت مابه‌ التفاوت حقوق سه ماه آخر مرخصی زایمان

تأمین اجتماعی، تنها شش ماه حقوق مرخصی زایمان را پرداخت می‌کند. برای دریافت سه ماه مابه‌ التفاوت باید به کجا شکایت کرد؟ آیا این شکایت محدودیت زمانی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر محدودیت زمانی ندارد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به اداره تامین اجتناعی مراجعه نمایید و پس از آن به دیوان عدالت میتوانید دادخواست تقدیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی باید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید بدون محدودیت زمانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام محدودیت زمانی ندارد شما می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید