مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه اضافه کاری براساس کارکرد موظفی

سوال : طبق قانون ، موظفی ساعت کارکرد هر ماه از سال برای کارگران مشخص است حال برای کارگران که بعنوان مثال از ساعت 8 صبح الی 19 مشغول به کار میباشند ساعت اضافه کاری باید با کسر ساعت نهاری محاسبه شود ؟ مثلا کارکرد روزانه کارگر 11 ساعت در روز میباشد که 40 دقیقه بعنوان ساعت نهار متعلق به کارگر است حال نحوه محاسبه اضافه کار این روز چگونه است ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد می شود با کارشناس حسابداری آشنا به سیستم حقوق و دستمزد مشاوره نمایید