مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تحویل کالا

سلام من حدود 2 هفته پیش به صورت اینترنتی گوشی تلفنی رو خریدم اما به موقع بدستم نرسید تماس گرفتم گفتند مشکلی رای رجیستری گوشی ها پیش اومده و فعلا صبر کنید اما مشخص نکردن تا کی و همینطور گفتن اگه می خوای می تونی پول رو پس بگیری در صورتی که الان همون گوشی 500 تومن گرون تر شده الان من باید چیکار کنم؟ صبر کنم یا نه؟ میتونم ازشون بخاطر اینکار شکایت کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت عدم تحویل کالا مخیرید معامله را فسخ و فقط همان پولی رو که دادین پس بگیرین و در صورتیکه تمایل دارین گوشی رو داشته باشید دادخواست الزام به تحویل باید به مرجع قضایی داده و محکومشان کنید . اکنون ببینید ککدام یک با صرفه تر است