مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید اینترنتی

سلام، من از سایت *** سفارش قهوه دادم. مبلغ 450 هزار تومان براشون کارت به کارت کردم. قرار شد 24ساعته به من برسونه. بهشون متذکر شدم تا ساعت 6 بیشتر در محل نیستم و برای چند روز نمیتوانم تحویل بگیرم. قرار شد، شنبه ارسال بشه. اما از تاریخ 99/5/7 تا به حال در حال ارسال هستند. هرچی بهشون پیام میدم، میگن ارسال کردیم و دیگه جوابم رو نمیدن. با پیجی دیگه وارد سایت شدم و شماره تماس گرفتم. باز هم همون حرف ها رو زدند و از دادن سفارش طفره میرن.
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ چطوری پولم رو بگیرم؟ این که میتونم مطالبه خسارت کنم؟ نزدیک یک ماهه پولم رو ندادند. بنده رو از کارهام انداختن و گفتن به کسی تحویل نمیدن جز خودم و من را در خانه نگه داشتن. در ضمن مایل نیستم همسرم از این موضوع مطلع بشه. میتونم بدون سر و صدا کاری کنم تا به سفارش یا پولم برسم؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

از باب جرایم رایانه به موجب جرم کلاهبرداری سایبری شکایت کنید