مشاوره حقوقی رایگان - انتقال تعهد به شخص ثالث

سلام از شخصی تعهد ساخت یه خونه داشتم ثمنش را هم بهش دادم ولی چون نتوانست به تعهدش عمل کنه و ثمن را هم نداشت که بهم برگردونه شخص ثالثی را آورد و با یه قرارداد عادی تعهد داد که بابت ساخت خونه مبلغی به من پرداخت کند ولی اون شخص ثالث هم به تعهدش عمل نکرد هر دوتاش هم قرارداد را امضا نمودن آیا من میتوانم علیه هردو شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تبدیل تعهد یکی از اسباب سقوط تعهدات است و با تبدیل تعهد متعهد اصلی بری می شود با عین حال نیاز به ملاحظه قرارداد دوم هست با وکیل مشورت نمایید موفق باشید