مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت مسکن مهر

باسلام اینجانب سال 89 وام مسکن مهر گرفتم و طبقه بالای خونه پدرم رو ساختم ولی هیچ قولنامه یا سندی دال بر مالکیت اینجانب ندارم فقط داخل سند اسم من به عنوان وام گیرنده نوشته شده حالا با پدرم به مشکل خوردم و میگه باید از اینجا بری ایا در صورت شکایت خونه به من تعلق میگیرد یا نه همه اقساط رو هم تا بحال به اسم خودم پرداخت کردم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با استفاده از وکیل مجرب احقاق حق کنید تا اثبات مالکیت شما نسبت به طبقه مزبور انجام پذیرد