مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اجرت المثل

سلام
من در سال 91 درخواست اجرت المثل زندگی مشترک را ارایه دادم و همسرم هم برای اینکارم دادخواست طلاق داد و هر دو پرونده یکی شد و حکم صادر شد و با وجود اعتراض در دیوان عالی کشور باز هم حکم صادره تایید شده حکم از این قرار بود که قبل از اجرای صیغه طلاق حتما اجرت المثل باید نقدا پرداخت شود در همین حین آشتی کرده و همسرم بیمار شد و فوت کرد الان دوباره درخواستم را به اجرا گذاشتم ولی قاضی میگه شما در این پرونده خواهان نیستین و من شماره پرونده خودم را ندارم که در ان خواهان بودم الان باید چکار کنم در ضمن قاضی که حکم را در سال 92 صادر کرده بود جایگزین شده و فرد دیگری است ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اگر هردوپرونده یکی شده، اعلام کنید پرونده ها لف شده اند تا از بایگانی راکد پرونده بیاد و بصورت فیزیکی مشاهده بشه که پرونده شما داخل پرونده همسرتون قرار گرفته