مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک اراضی

سلام قطعه زمینی به متراژ 500 متر از شخصی خریداری کرده ام و چون این زمینها قبلا کشاورزی بوده و حالا به علت بزرگتر شدن شهر مسکونی شده مالک به صورت قولنامه ای فروخته و من و سایر خریداران برای تفکیک و قطعه بندی طبق دستور نقشه شهرداری و هزینه خودمان اقدام به نقشه برداری و تفکیک کرده ایم و نقشه مذکور در دفتر فنی شهرداری با مهر و امضا تایید شده است بعد از این کار مالک ملک مقابل به علت وجود بیست متری و اینکه از زمین ما بیشتر در طرح قرار گرفته اعتراض دارد و با پیگیری چندین باره ما شهرداری اعلام میکند که طرح همان است و اجرا خواهد شد اما حالا میگوید احتمال دارد که زمین شما در طرح خیابان قرار بگیرد در حالی که ما با تایید شهرداری با مالک تسویه انجام داده ایم حالا ما که تمام اقداماتمان توسط شهرداری جلو رفته متضرر و مالکین که هیچ یک شهرداری را قبول نداشته و در برابر قانون شاخ و شانه کشیده اند منتفع شده اند ما چگونه و از چه راهی احقاق حق کنیم؟ و اصلا شهرداری میتواند نقشه ای که تایید کرده را به خاطر منفعت یا ضرر یک شخص در مقابل ضرر یک عده برهم بزند؟؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
اگر با این طرح جدید شهرداری زمین شما در داخل خیابان واقع شود