مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه برای استفاده از حیاط مشاع

با سلام من یک واحد از یک ساختمان 3 طبقه را خریداری کردم ملک جنوبی میباشد و حیاط ملک فقط از طریق اپارتمان همسایه پاین امکان پذیر میباشد ایشان حق استفاده از حیاط را که نمیدهد هیچ میگوید از بالکن بنده که مشرف به حیاط هست ایجاد مزاحمت میکند میگوید باید دیوار بکشیم برای بالکن که نسبت به حیاط دید نداشت باشد باید چکار بکنم آیا حق این کار را دارد که ما را وادار به کشیدن دیوار در بالکن خودم بکند و من را تهدید میکند که در شهرداری پارتی و ادم دارد و این کار رو انجام میدهد

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام ایشان حق چنین کاری را نداشته و علاوه بر آن مطابق قاعده تسلیط هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع را دارد که این حق شامل حق بهره گیری از نور و هوای بالکن برای شما نیز می شود لذا هیچ کس حتی ماموران شهرداری نیز حق چنین عملی را ندارند