مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی

سلام
من با موتور مسافر کشی میکردم که 50 روز پیش پس عبور دریچه شهرداری واژگون شدم و موتورم کلا از قسمت جلو داغون شد و خودم 4روز بیمارستان بودم از شهرداری شکایت کردم ولی دادگاه گفت مقصری پرونده رو بست من هم گواهینامه دارم هم بیمه شخص ثالث بیمه ایران میخوام از بیمه خودم استفاده کنم آیا دیه به من تعلق میگیره تو بیمه هم تشکیل پرونده دادم بهم گفتم برج 4 زنگ میزنیم اگه زنگ نزدیم خودت بیا نمیدونم آیا چیزی بهم تعلق میگیری چانه 5سانت بریدگی با 30تا بخیه و دست چپم هم شکست صورتم از ناحیه بناگوشت ترک برداشت و از سمت چپ کبود شده چیزی میتونم از بیمه بگیرم ممنون

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

با سلام
راننده مقصر حادثه به شرط داشتن گواهینامه متناسب و همچنین بیمه نامه معتبر در زمان حادثه،میتواند جهت وصول دیه از بیمه مربوطه با رعایت سایر تشریفات اقدام نماید