مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان باز شدن پرونده بعد از مختومه شدن آن میسر است؟

باسلام و خسته نباشید: اینجانب و شاکی بنده که در دادسرا با موضوع دیه شکایت تنظیم کرده بودیم بدلیل عدم پیگیری در کلانتری تعهد پیگیری پرونده رو دادیم و بعدا شاکی بنده نیز در شورای حل اختلاف دادسرا که قاضی وقت داده بود با تاخیر زیاد آمد که موردقبول قاضی شورای حل اختلاف قرار نگرفت و در دفتر شورای حل اختلاف مبنی بر عدم پیگیری و عدم حضور شاکی بنده ثبت و صورتجلسه شد و درعوض برای بنده نیز که در سر وقت حضور یافته بودم دفتر شورای حل اختلاف رو مبنی بر رضایت از شکایت خودم امضا و پرونده توسط این شورا مختومه اعلام شد. باتوجه به مختومه شدن پرونده توسط شورای حل اختلاف آیا باز دوباره شاکی میتواند از شیوه های مختلف مثل اعتراض راه پرونده رو باز کنه و شکایتش رو دوباره پیگیری کنه؟ (باتوجه به اینکه ایشان در کلانتری بدلیل عدم پیگیری تعهد پیگیری داده و در شورای حل اختلاف دادسرا زیاد دیرکرد که قاضی قبول نکرد)

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باعنوانی که منشأ آن متفاوت باشدبلی.موفق باشید