مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

با سلام. مادری هستم به همراه پسر 13 ساله خود در خانه شریکی به نسبت 2 دنگ من و 4 دنگ‌ پسرم ‌ساکن هستم اجاره تعیین شده از طرف قیم‌ پسرم 9 میلیون تعیین شده است لطف کنید بفرمایید من چه مقدار اجاره باید به پسرم بدهم

2. در سالهای پیش در منزل اجاره ای ساکن بودم که متعلق به ما نبود ایا تمامی اجاره و پول پیش بر عهده بنده میبوده؟ چون در عرض 8 سال تمامی اجاره و پول پیش از پول من بوده است. آیا نباید قیم پسرم در این هزینه شریک میشد ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قیم باید از اموال فرد تحت قیومت هزینه خانه را بدهد در صورتی که شما قصد تبرعی و رایگان در اختیار قراردادن ان را نداشته اید و اصل بر غیر رایگان بودن است