مشاوره حقوقی رایگان - در اوردن ریز سوابق بیمه تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشید. در مورد ریز سوابق تامین اجتماعی سوال داشتم میخواستم ببینم مشاوره ای هست که سوابق تمام سالهای بنده رو حساب کنه بیمه که میرم جوابگو نیست خودم حساب کردم 30 سال و خورده ای در اومد ولی بیمه میگه 27 سال من بیمه بیکاری هم یازده ماه دارم, میخواستم مشاوره باشه برام حساب کنه قانونی ببرم بیمه من الان بازنشست میشم خواهشا راهنمایی کنید, هزینه مشاوره هم میدم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد می شود با کارشناس حسابداری آشنا به سیستم حقوق و دستمزد مشاوره نمایید