مشاوره حقوقی رایگان - اجازه تبدیل بهار خواب به واحد

با سلام و عرض ادب
ساختمانی داری دو طبقه و یک بهار خواب داری سند مجزا میباشند . طبقه سوم که بهار خواب است از طبقات اجازه ساخت در سه سال پیش در دفترخانه گرفته است. اما اقدام به ساخت ننموده بعد از یکسال طبقه دوم واگذار شده به شخص ثالث و در حال حاضر شهرداری رضایت مالک جدید رو میخواد مالک بهار خواب از طبقه دوم با استناد به رضایت مالک قبلی شکایت ممانعت از حق و حضور در دفترخانه و ارائه رضایت داده ایا رضایت مالک قبلی مالک جدید رو ملزم به رضایت میکند طبق کدام ماده با سپاس فراوان

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بایستی مالک اول موقع فروش خریدار را مطلع میکرد و رضایت وی را در قرار داد لحاظ میکرد،،بله میخواد