مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به آزمون استخدامی یک دانشگاه

با سلام
حدود یک سال پیش یه آزمون استخدامی قراردادی در یک دانشگاه برگزار شد بنده هم با توجه به رشته و شرایط لازم جهت آزمون، ثبت نام و در آزمون شرکت کردم. حال بنده اولا به نتایج این آزمون اعتراض دارم و یکسری مدارک بدست آوردم که احتمال اینکه دانشگاه در نتایج دخیل باشد وجود دارد همچنین ملزومات برگزاری یک آزمون سالم توسط دانشگاه رعایت نشده مدارک موجوده. حال میخوام از دانشگاه شکایت کنم؟ چیکار کنم؟ باید به دیوان شکایت کنم از چه طریقی. فقط میخوام همه چی رو شفاف به بنده توضیح بدن چون کارنامه هم فقط یک نمره خام اعلام شده همین.

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام بله اگر دلایل محکم دارید میتوانید از طرق دفتر نمایندگی دیوان مستقر در دادگاه شهر خود و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی. شکایتون را به دیوان ارسال نمایید.