مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق از همسر

با سلام؛
بنده شاغل هستم و همسرم بیکار بوده و منبع درآمدی ندارد 14 سال است ازدواج کردم و هر آنچه در زندگی از قبیل ماشین منزل و زمین خریداری کرده ایم از حقوق بنده و یا وامهایی بوده که قسط آن به شیوه کسر از حقوق بنده بوده و در فیش حقوقی مشخص است در خرید هر یک از اموال شوهر بنده می گفت این اموال را به نام تو سند می زنم اما بعد متوجه شدم با ترفند همه را به نام خودش زده و هیچیک از قولنامه یا سندها به نام من نیست آیا در هنگام جدایی می توانم حقوق خود را به روز از ایشان دریافت کنم؟ (با توجه به اینکه همه اقوام و فامیل و ... حتی خود خانواده همسرم استحضار و اذعان دارند که همسر بنده بیکار و تامین معاش زندگی و ... با بنده است)

پاسخ ها :

یک وکیل

الان هم مي توانيد عليه ايشان در قالب كلاهبرداري يا ..... دادخواست يا شكواييه بدهيد
اما نه به نرخ امروز
در صورت تمايل با شماره 09123191645 تماس بگيريد