مشاوره حقوقی رایگان - ديه حادثه حین کار

سلام وقت بخير
من در كارگاه شيشه پام با شيشه بريد و چون بريدگى زياد بود بايد گرافت انجام ميشد كه از گوشت زير شكمم واسه پيوند زدن گوشت پام استفاده كردن حالا ميشه بگيد ديه پام چه جورى محاسبه ميشه؟ و اينكه من چكار بايد بكنم و به كجا مراجعه كنم؟ من شكايت نكردم از كارفرما بيمه تامين اجتماعى گفت فقط پول طول درمان و پرداخت ميكنن

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

اگر بیمه نامه شما دارای مسیولیت کارفرما به پرداخت خسارات بدون رای دادگاه باشد شرکت بیمه گر مکلف به بررسی و اعزام کازشناس به تعیین قصور هریک از کارگر و کارفرما میباشد
در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید