مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با وکیل

با سلام
من برای یه پرونده سال 94 یه وکیل گرفتم برای یه چک پنجاه میلیونی مبلغ پنج میلیونو سیصد از من حق الوکاله گرفت امسال در تاریخ 21/3/99 ما با طرف که شکایت کردیم سر یه مبلغی به توافق رسیدیم بعد توی دادگاه پول واریز شد به حساب وکیل وکیل هم مبلغی که به حساب من ریخت مبلغ سه میلیون تومن از اون ور کم کرد و گفت به خاطر این که چند سال طول کشیده در ضمن تهدید هم کرد که اگه به کانون وکلا شکایت کنم پرونده رو دست کاری میکنه و کاری میکنه که من محکوم بشم حالا چی کار باید کنم
آیا این کار وکیل خیانت در امانت میشه یا وکیل حق همچین کاری رو داره
در ضمن کل حق الوکاله توافقی هم همون سال 94 از من دریافت کرده
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

همان مبلغ توافق ملاك حق الوكاله است