مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اراضی

حدود یک سال قبل در خصوص تصرف اراضی شخصی به دادسرا از شخصی شکایت نمودم که متشاکی جهت انحراف پرونده از مسیر اصلی و فرار از قانون اقدام به پرونده سازی با موضوع تهمت و افترا علیه اینجانب نمود که نهایتا با فشار روانی در شورای حل اختلاف پرونده به سازش ختم شد ولیکن متاسفانه صورتجلسه سازش به نفع ایشان توسط داماد متهم که از اعضاء شورا و نسبت سببی با وی دارد نوشته شد و بنده بدون فهم و اطلاع از عواقب حقوقی بعدی آن را امضا نمودم و هم اکنون بعد از گذشت یک سال متهم به استناد صورتجلسه پرونده مختومه ادعای مالکیت دارد حال چگونه درخواست اعاده دادرسی نمایم تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سازش نامه مذکورقابل اعتراض واعاده دادرسی نیستِ.تنها راه. این است,که دادخواست ابطال گزارش اصلاحی را تقدیم دادگاه نمایید والبته باید دلیل قانونی برابطال آن,وجود داشته باشد.بهتراست وکیل انتخاب کنید تا دلایل قانونی ابطال رادرسازشنامه پیدانماید.