مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین

با سلام بنده یه ماشین را با ماشین خودم سر به سر عوض کردم ماشینی که گرفتم. خرابه همون روز اول بهش گفتم ولی قبول نکرد ماشین را پس بگیره. امروز اظهارنامه براش فرستادم ولی هنوز ماشین را پس نیورده. سند هم نزدیم هنوز

پاسخ ها :

معیوب بودن خودرو معاوضه ای فسخ معاوضه خودرو فسخ معامله خودرو معاوضه خودرو خودرو معیوب فسخ معامله خودرو