مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تقریبی دفترخانه جهت انتقال سند ملک

سلام.
من خریدار یک ملک به قیمت دو میلیارد و دویست میلیون تومن هستم.
میخواستم بدونم هزینه تقریبی انتقال سند در دفترخانه که خریدار باید بدهد چقدر هست؟

هزینه بنگاه املاک رو دادم. الان فقط مونده مرحله انتقال سند در دفترخانه. میدونم مساوی هست بین خریدار و فروشنده. فقط نمیدونم چقدر هست؟
فقط میخوام بدونم تقریبا چقدر میشه و عددی که اعلام میکنید منظورتون سرجمع دو طرف هست یا سهم هر طرف هست.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ازیک دفترخانه اسناد رسمی سوال کنید چون باتوجه به قیمت ملک منطقه محاسبه میشود