مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه و معافیت

باسلام و وقت بخیر .. بنده سه سال پیش معافیت اعصاب روان بخش پنج بند دو گرفتم ایا میتوانم برای اخذ گواهینامه پایه دو اقدام کنم .. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین با تشکر

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه رانندگی در صورت معافیت اعصاب و روان دریافت گواهینامه رانندگی در صورت معافیت پزشکی گرفتن گواهینامه رانندگی گواهینامه رانندگی معافیت پزشکی قوانین دریافت گواهینامه رانندگی