مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان رای قطعی دادگاه بدوی را نقض کرد

سلام. اینجانب در دادگاه بدوی به جرم ترک انفاق زناشویی ، تخریب و ایراد صدمه عمدی بدنی ( طبق نظریه پزشکی قانونی ) محکوم گردیدیم و رای صادره در خصوص پرداخت 3 درصد دیه کامل بابت آسیب نسج نرم اطراف مهره های کمر و گردن قطعی ولی در خصوص تخریب و ترک انفاق زناشویی قابل تجدید نظر بود. اینجانب در لایحه های متعدد در دادسرا و دادگاه بدوی درخواست ارائه و بررسی مدارک پزشکی استناد شده به کمیسیون پزشکی استان تهران را کردم ولی با تقاضای اینجانب موافقت نگردید و اینجانب برای اثبات کذب و خلاف واقع بودن گزارش پزشکی قانونی مجبور شدم در پرونده مجزا از پزشکی قانونی شکایت کنم و در نهایت کمیسیون 5 نفره پزشکی استان تهران تخلف پزشکی قانونی را محرز و در نتیجه کمیسیون اعلام شد: پس از بررسی مدارک پزشکی هیچ گونه آسیب نسج نرمی احراز نگردید. اینجانب نظریه کمیسیون پزشکی 5 نفره به همراه اقرار مکتوب پزشکی قانونی که اعلام نموده بود در اتاق معاینه در مصدوم هیچ گونه کبودی سرخ شدگی و ... که نشان دهنده ضرب و شتم باشد مشاهد نگردید به همراه دیگر مدارک به دادگاه تجدید نظر استان تهران ارائه کردم که پس از بررسی اسناد و مدارک در خصوص تخریب و ترک انفاق زناشویی حکم برائت صادر شد ولی در خصوص ایراد صدمه بدنی عمدی به دلیل آنکه میزان دیه کمتر یک دهم دیه کامل است و رای در دادگاه بدوی قطعی شده تجدید نظر خواهی اینجانب پذیرفت نشد. حال سوال اینجانب این است وقتی کذب و خلاف واقع بودن گزارش پزشکی قانونی در کمیسیون 5 نفره اثبات و این نظریه مصون از اعتراض می باشد و ادله اولیه اثبات اسیب نسج نرم را نقض و نشان می دهد هیچ گونه اسیبی وجود نداشته و اینجانب بی دلیل محکوم گردیده ام چگونه و از چه مرجعی می توانم رای قطعی دادگاه بدوی را نقض کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
در این مورد با توجه به یافته شدن دلایل جدید که حاکی از بی گناهی شماست، می توانید تقاضای اعاده دادرسی مطرح نمایید.