مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

سلام برادر من رو برای برداشتن چند قلم به ارزش 150 هزار تومان به زندان انداختند و قاضی براش 14 ماه و 34 ضربه شلاق حکم بریده. الان رضایت شاکی رو گرفتم ولی منشی قاضی گفت بعد از آوردن رضایت نهایت 4 ماه از حکمش کم بشه. برادرم قرصای اعصاب مصرف میکرد و افسردگی شدید داره و ریه هاش هم مشکل داره و الان اصلا وضعیت روحی و روانی خوبی در زندان نداره. چه کار کنم که قاضی آزادیش بنویسه یا اینکه تخفیف بده. خواهشا راهنماییم کنید مادر پیرم از غصه مریض شده. فردا میخوام رضایت رو برای قاضی ببرم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در فرجه قانونی با مدارک و مستندات نسبت به رای دادگاه اعتراض بنمایید.