مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی مچ پا

سلام خسته نباشید بنده سرباز نیروی زمینی ارتش هستم و یک روز در داخل پادگان در حال انجام وظیفه از بالای اتومبیل 911 پرت شده ام و مچ پای من دچار شکستگی شده و عمل جراحی کردم و الان داخل پام پین گذاشتن میخواستم بدونم آیا به من دیه تعلق میگیرد و اگر میگیرد میزان و درصد آن چقدر است؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر از راننده شکایت کنید دیه تعلق خواهد گرفت.میزان دیه با نظر پزشکی قانونی تعیین خواهد شد.