مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نظامی

سلام وقتتون بخیر
درخصوص تصادف با خودروی نظامی و مشخص شدن مقصر حادثه به دنبال درست کردن خودرو هستیم.
1. نظر مسئول آماد و فرمانده سپاه: خودرو باید به ستاد بازسازی سپاه منتقل شده و توسط صافکار. نقاش و مکانیک سپاهی درست شود.
و در نتیجه حدودا 3 برابر شدن هزینه خودرو

ولی اگر خودرو در محل تصادف و توسط صافکار و نقاش عادی درست بشود مبلغ تعهد بیمه فرد مقصر جواب گو هستش

آیا میتوانم شکایتی بر مبنای نرفتن خودرو به ستاد بازسازی. و درست کردن خودرو در بیرون (صافکار نقاش و مکانیک) عادی و عمومی تنظیم کنم؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام بهترین راه قبل از تعمیر خودرو دریافت نظر کارشناس رسمی دادگستری مورد توافق طرفین و در صورت عدم توافق درخواست تامین دلیل جهت براورد میزان خسارات است