مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف در حین خدمت

سلام وقت بخیر
همسر من حین خدمت؛که راننده فرمانده بوده با ماشین نظام تصادف می‌کنه و به کسی میزنه که ماشین رو با هزینه خودش درست می‌کنه اما اون عابری ک باهاش تصادف کردن شکایت می‌کنه و دیه میخواد چون پاش ضرب دیده میخواستم بدونم هزینه این دیه رو سازمان باید بده یا ما؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت قصور شخصی و نظریه کارشناس ایشان ملزم به پرداخت می‌باشند �ا اگر بیمه باشند بیمه مربوط پرداخت می‌کند

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام. دیه به عهده ی بیمه می باشد اگه خوردو بیمه نباشد راننده ی مقصد باید پرداخت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان مقصر تصادف باشد از بیمه دریافت میشود و ایشان ان را تقبل میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودرو اگر بیمه داشته باشد بیمه پرداخت می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت احراز قصور همسرتان سازمان پرداخت و سپس به شما رجوع می‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه مربوطه در صورت بیمه بودن ماشین، توسط بیمه‌ پرداخت خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناس‌ترین خصوص کارشناسی می‌نماید هر شخص یا ارگانی که مقصر قلمداد شود مسئول پرداخت است