مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه افت قیمت خودرو

باسلام
مدتی پیش یک راننده خاور ایسوزو که فاقد معاینه فنی بود و داری نقص ترمز بود با خودروی بنده که تیگو5 مدل 96 هست تصادف کرده و مقصر صد در صد حادثه شناخته شد.
بیمه فرد مورد نظر نه میلیون تومان بوده و هزینه تعمیر خودروی من بیش از این مبلغ بوده این فرد بعد از دادن مبلغی از دادن بقیه خسارت و افت قیمت خودرو امتناع کرده
میخواستم ببینم از طریق مراجع قضایی افت قیمتی به من تعلق میگیرد به چه صورت است و چه قدره؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از طریق شورای حل اختلاف با ارجاع امر به کارشناس