مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ایثارگران

با سلام. من یک ایثارگر با 23 ماه خدمت در جبهه هستم. مورخه 98/7/1 بازنشسته شده ام (30 ساله). آیا می توانم از مزایایی ایثارگری استفاده کنم و دوباره به خدمت در آموزش و پرورش برگردم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تقاضای خود را به منابع انسانی اداره و کارگزینی ارسال کنید قانونا بازنشسته اید و در صورت وجود نیروی کار نمی توانید مگر در صورت کمبود نیروی کار انسانی