مشاوره حقوقی رایگان - دیه ترقوه

باسلام در سانحه تصادف ترقوه چپم شکست نظر پزشک قانونی شکستگی لایه خارجی استخوان ترقوه بر اثر برخورد جسم سخت و جوش نخورده تحت عمل جراحی 15 درصد استخوان برداشته شده واستوتومی شده و معیوب التیام. ارش اسیب نسوج نرم هم یک درصد تعیین شده مبلغ دیه چقدر محاسبه میشود ؟

پاسخ ها :

مهدي علی بیگی

جناب آقای مهدي علی بیگی :

شکستگی استخوان ترقوه در صورتی که بدون عیب ترمیم شود چهاردرصد دیه به ان تعلق میگیرد ودر صورت معیوب بودن نصف دیه کامل