مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید
بنده 4 سال ماشین خریدم 10روز مهلت تعویض پلاک گرفتم نتونستم بنا به دلایلی تعویض کنم نزدیک دو سال هست که به فروشنده التماس می کنم وکالت چند روزه واسه تعوض پلاک می خوام نمیدن چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در دوران کرونا باشد به احتمال بالا تمدید در عیر این صورت شما میتوانید الزام فروشنده را به تعویض پلاک خودرو از مراجع قضایی خواستار شوید و در صورت عدم پرداخت و عدم انتقال سند بنام شما فسخ معامله و مطالبه وجه پرداختی را از مرجع رسیدگی کننده تقاضا نمایید