مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالت تعویض پلاک

سلام من اسفند 98 ماشین خریدم از یک شهر دیگر برای تعویض پلاک به من وکالت 60 روزه دادن ولی به دلیل کرونا تعطیل شد و بعد از بازگشایی و شلوغی تا اقدام کردم مهلت ان تمام شد و هر چه با فروشنده تماس میگیرم پاسخگو نیستند و جواب بنده را نمی دهند حتی به شهرشان رفتم ولی بازم بنده را دست به سر کردند لطفا راه حلی برای بنده بیاندیشید ممنون میشوم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق دادگاه دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی بدید و البته ، اگر بتونی با خودش کنار بیایید بهتر از صرف وقت و هزینه و دست اندازهای قانونی است .