مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور خودرو

سلام من امسال یک نیسان پاترول دودر خریدم که موتورش سوخته و قابل تعمیر نیست قصد داشتم موتور خودش که بنزینی هست رو با موتور دیزلی نیسان وانت تعویض کنم. آیا چون موتور دیزل وارد محصولات نیسان شده میشه به صورت قانونی تعویض کرد یا خیر؟ و شرایط کلی برای تعویض یک موتور سوخته چی هست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام برای تعویض وتغییرهرگونه وضعیتی در خودرو نیاز به اخذ مجوز از راهنمائی ورانندگی است لذا قبل از هرگونه اقدامی به صورت خاص از راهنمائی ورانندگی محل اقامت خود باتهیه شرحی مفصل بر مموضوع وارائه پیش فاکتور رسمی از نمایندگی ویا عفروشنده رسمی موتور دیزل اقدام به دریافت مجوز نمائید موفق باشید