مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت در حین خدمت سربازی

باسلام و احترام
بنده در سال 68 در حین اموزش دوره خدمت وظیفه در یکی از پادگانهای سپاه پاسدارن واقع در تهران بر اثر اثابت ترکش مجروح شدم پس از پیگیری های مکرر شامل (25%) جانباز شدم و در یکی از ادارات دولتی مشغول به کار هستم
1- برخی از همکاران من در اداره شرایط مشابه من دارند هم از ارتش بابت جانبازی حقوق دریافت مینمایند هم از اداره (دولتی) که مشغول به کار هستند آیا این قانون برای کسانی که در سپاه خدمت کرده اند مثل بنده هم صادق هست یاخیر
2-با توجه بعد از مجروحیت در بیمارستان سپاه بستری بودم و هزینه ای پرداخت نکرده ام بابت مجروحیت شامل غرامت می باشم یا خیر
باتشکر از راهنمایی شما