مشاوره حقوقی رایگان - جبهه پدر

با سلام ، من 11 ماه خدمت کردم الان دو سه ماه پیش شروع به تکمیل پرونده جبهه پدرم کردیم که 26 ماه سابقه بسیج جبهه و ایثارگری داره و تمامی کپی ها و مدارک رو بردیم و پدرم از زمان جنگش یه برگه داره که تنها با استناد به اون اداره ای که کار میکنه 2 سال از خدمتش توی اداره کم کردن و مام که اقدام کردیم واسه کسری خدمت من و ناحیه بسیجی که پدرم رفته جنگ یک ماه پیش گفته پرونده دیگه ایرادی نداره تکمیله و ... اما الان ناحیه ی استان میگه من برگه ی تسویه هم میخوام و ناحیه ای که پدرم رفته جنگ میگه جز این برگه باقی مدارک شما توی پرونده ی بسیجی که بودین گم شدن ، الان تکلیف چیه چیکار کنم دقیقا برای مدارکی که نیستن . دارن اذیتمون میکنن یا چی. چاره چیه...

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام موضوع سوال شما حقوقی نبوده و گم شدن اسناد یا اذیت کردن تان ارتباطی به حقوق و پاسخ در این سایت را ندارد