مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات

سلام، جدا از همسرم زندگی میکنم و دختر 20 ماهه دارم که طبق حکم دادگاه هر هفته یک ساعت داخل کلانتری با حضور مامور و خودم با پدر ملاقات داره، سه جلسه با گواهی پزشکی نبردم، و مابقی طبق تاریخ صورت جلسه شده. و پدر شکایت کیفری کردن.
بار اول دادگاه برای صلح و سازش داد به شورا و بعد شورا داد به دادگاه بار دوم بعلت این که جزای جرم نقدی درجه هشت بود دادگاه با قرار عدم صلاحیت داد به شورا با یک جلسه دفاع دیگه دوباره شورا عدم صلاحیت داده و فرستاده دادگاه. این عدم صلاحیت های پی در پی به چه معنا هست؟ قانونی هست؟ با وجود صورت جلسه ها در پاسگاه عدم دادن حکم قطعی به چه معنا هست؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام، شکایت کیفری ممانعت از ملاقات
با ادعای کذب این که 5 جلسه از ‌‌‌‌‌10 جلسه ملاقات صورت نگرفته بدون ذکر تاریخ! در صورتی که صورت جلسه های ملاقات داخل کلانتری هست که به من نمیدن و دادگاه هم بررسی نمیکند.

قرار عدم صلاحیت دادگاه در ممانعت از ملاقات فرزند قرار عدم صلاحیت دادگاه ممانعت از ملاقات فرزند جلوگیری از ملاقات فرزند ملاقات فرزند حکم قطعی