مشاوره حقوقی رایگان - قیم

سلام وقت بخیر پدر و مادرم مشکل اعصاب و روان دارند و برادرم 5سال پیش بدون اینکه نظر ما رو بخواد قیومیت هر دو آنها را توسط وکیل آشنا گرفته و دادگاه هم اصلا نظر ما رو نخواسته و ما تازه متوجه این قضیه شدیم و متوجه شدیم برادرم اقدام کرده به دخل و تصرف تو دارایی مادرم و میگه اصلا به بقیه ارتباطی نداره / ما الان چکاری باید انجام بدیم من خواهر مجرد دارم و بسیار نگران آینده اشم خواهشا راهنماییم کنین. ممنون

پاسخ ها :

راضيه  فرهادي

راضيه فرهادي :

استان :

سلام هنگام خوش ،، اگر قیم رعایت مصلحت محجور رو نکنه میتونید به دایره سرپرستی شهری که قیمومیت صادر کرده مراجعه بکنید اینکه پدر مادرتون جنون دارن یا ناراحتی اعصاب و روان متفاوته ولی در صورت جنون و‌نداشتن عقل سلیم نیاز به قیم هست قیم هم نمیتونه بدون اجازه دادگاه دخل و‌تصرفی در اموال بکنه و‌به نفع خودش تصاحب بکنه شما میتونید اگر بهش شک دارید درخواست ضم امین بدهید یعنی یک‌ نفر امین و‌ماظر بر اموال محجور مشخص بشه