مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در نظريه كارشناسی خط

با سلام
بنده ملکی رو فروختم حال به مشکلاتی که بین بنده و خریدار ایجاد شد معامله فوق را اقاله کردیم، و با گرانی ملک خریدار مدعی شد که ملک فوق را اقاله نکرده و شکایتی طرح کرد به عنوان کلاهبرداری و گفت مامور پست اومده بهم یه کاغذ داده ازم امضا و انگشت گرفته بعد قاضی سند را ارجاع داد به کارشناسی و تا هیئت 9 نفره رفته و کارشناسان نظرات متفاوت دادن و در آخرین هیئت 9 نفره 6 نفر گفتن سفید بوده و 3 نفر گفتن سفید نبودن و واقعا این سند سفید نبودن و بنده شوکه شدم که چرا کارشناسان همچین نظری دادن، و امروز با اجازه بازپرس کل پرونده رو مطالعه کردم و به نکته جالبی رسیدم که در شکایت اولیه در دادسرا نوشتن (مامور پست اومده و یک سند تایپی که اقاله بوده رو ازم امضا گرفته) و مجدد در کلانتری هم شکایت اولیه کرده بود را همین موضوع را نوشته خودش عملا خودش اعتراف کرده گفته سند تایپ بوده و بعد امضا شده ولی متاسفانه کارشناسان اصلااا پرونده رو نخوندن و فقط فقط با پیش داوری نظر دادن !!
حالا این موضوع میتونه به من کمک کنه که بگم کارشناسان دارن اشتباه میکنن
و چه راه حلی وجود داره؟