مشاوره حقوقی رایگان - تخریب باغ ویلا

با سلام در سال 93 در فاصله 200 متری زمینی به مساحت 1500 متر با کاربری کشاورزی خریداری کردیم در همان سال دور دیوار کردیم و یه خانه 100 متری ساختیم و 140 تا نهال. الان شایعه شده که میخوان تخریب کنن. ولی هیچ اخطاری واسه ما نفرستادن. آیا امکان تخریب هست بعد از 6 سال و اگر هست چطور میتونیم جلو آن را بگیریم. ممنون

پاسخ ها :

تخریب دیوارکشی دور باغ تخریب خانه در باغ تخریب دیوارکشی باغ ساخت خانه در باغ تخریب جهاد کشاورزی