مشاوره حقوقی رایگان - روابط کارفرما و کارگر

با سلام

بنده از مورخه 92/11/01 الی 98/07/30 در یک شرکت خدمات مسافرتی مشغول بکار بوده ام و متاسفانه وقتی منو بیمه نکرد از 94/05/31 خودم بیمه ام رو به عنوان رانندگان حمل و نقل رد و پرداخت میکردم
سال 94 و 95 سرباز معلم بودم ( صبح تا 12 سر کلاس بودم شیفت بعد از ظهر ساعت 13 الی 23 دفتر بودم ) بعد از اینکه اداره کار شکایت نمودم گفتند بابت بیمه ات باید دادسرا عدم اعمال ماده 168 قانون کار شکایت کنی، بعد از شکایت و استعلام قاضی از اداره کار، اداره کار فقط 4 سال رو تایید نمودند و دو سال سرباز معلمی رو قبول نکردند بعد از اینکه ابلاغیه اومد و هر دو رفتیم دادگاه البته وکیلش اومده بود به قاضی گفت این اصلا راننده بوده و کارمند نبوده و بعدشم دو جا نمیتونه بیمه اش رو واریز کنه، منم غیر تاییدیه اداره کار مستندات و مدارکم که رابطمونو مشخص میکنه ارائه کردم.

الان واسم دادنامه اومده بر این مضمون:

با توجه به اینکه بیمه مشاغل آزاد و اجباری همزمان میسر نمی باشد و طبق توضیحات متهم که شاکی در جاهای مختلف مشغول بکار بوده است و با عنایت به مدارک و استعلامات فوق الذکر مشخص نمی باشد آیا کارگر ثابت متهم بوده است یا خیر و این موضوع هم مورد انکار شدید متهم قرار گرفته است لذا با توجه به دلایل فوق الذکر دادگاه به لحاظ عدم کفایت دلیل انتسابی و اثباتی علیه متهم با استناد به بند الف ماده 340 و ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می نماید.

و اینو میدونم که تو دادگاه و خیلی جاهای دیگه پارتی و آشنا زیاد داره

حالا خواستم بدونم رای دادگاه منصفانه و درست بوده؟
20 روز برا تجدید نظر مهلت دارم چیکار میتونم کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام لطفاً برای خودتان هم که شده در گفتار و متن تهمت به دیگران نزنید(در دادگاه پارتی دارد) همین جمله می تواند در یک جای نادرست کار شما را به دادگاه بکشاند.......... از طرفی فرض میگیریم آشنایی وجود داشته پرونده شما برای قاضی دادگاه چه جذابیتی می توانسه داشته باشد که برای آن منفعت به نفع دیگری رای دهد و خود را در مظان اتهام قرار دهد........... از همه مهمتر اینکه رای هم قانونی و صحیح بوده چون شما نمی توانید هم زمان از دو جا بیمه شوید............. شما می توانید سوابق خدمت سربازی را به سوابق بیمه خود اضافه نمایید.