مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام بنده 42 سال سن دارم و مدت 5ماه هست که از همسرم به صورت توافقی جدا شدیم درخواست طلاق از سوی همسرم و علت آن را اعتیاد بنده اعلام کردند البته اعتیاد من در حدی نبود که به کانون خانواده صدمه بزند و مخالفت کردم ولی رفتار های بد همسرم و پافشاری بیش از حد باعث شد تا راضی به طلاق توافقی شدم قبل از طلاق من متوجه رفتارهای مشکوک همسرم شده بودم و یکبار هم پیامکهای او به یکی از همکاری مرد شده بودم که با اظهار پشیمانی و اقرار به اشتباه و قول به تکرار نشدن بخشیدم.
بعد از طلاق همان مرد با من تماس گرفت و گفت که همسرم با اکثر مردها رابطه دارد و با حرفهای زشت منو تحقیر کرد پیگیر شدم و با پرینت خطی که قبل از طلاق دست همسرم بود متوجه شدم که حقیقت دارد و تمام آن پافشاریها به خاطر آزاد شدن خودش بوده نه اعتیاد من وقتی خواستم از خطش پرینت بگیرم که بعد از طلاق چکار میکرده با ترس زیاد و داد و بیداد مانع شد. به هر حال من مطمئنم که همسرم قبل از طلاق به من خیانت میکرده حتی جنسی و مدرک هم پرینت تماسها و پیامهای ایشان قبل از طلاق و هم پیامهایی که ان مرد بعد از طلاق در دایرکت اینستاگرام به بنده دادند و در انجا اقرار کرد که خودش رابطه تلفنی داشته ولی الان با آقای ... رابطه بیشتری دارد. همچنین پیامهای همسرم مبنی بر معذرت خواهی و اقرار به داشتن رابطه به خود بنده دادند دارم.
آیا میتوانم شکایت کنم و حقی را که همسرم با حیله و نیرنگ و دروغ در محضر دادگاه از من ضایع کردند را بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

١-چه حقي از شما ضايع كردند ؟
٢- الان كه نسبتي با همسر سابقتان نداريد جاي طرح شكايت نيست