مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی زمین مشاع

سلام بنده 250 متر زمین مشاعی از سندی را خریداری کرده ام و 250 سهم مشاع سند منگوله دار بنامم گردیده ولی چون کس دیگری برای این زمین ادعا داشت فروشنده را از دادگاه ملزم به تحویل نمودم و صورت جلسه تحویل زمین را گرفتم ولی شهرداری هیچ مجوزی به من نمیدهد بنابراین از شهرداری طرح دعوی نمودم حالا شکایت من بخاطر مشاع بودن و قابل افراز نبودن هم در رای بدوی و تجدید نظر رد شد حالا ایا میتوانم از فروشنده که فوت کرده . ازوارث بخواهم که این زمین را که هیچ کاری نمیشود کرد پس داده و تقاضای پول به نرخ روز برای این زمین داشته باشم.با تشکر

پاسخ ها :

خرید زمین مشاع زمین مشاع فسخ معامله زمین پس گرفتن پول معامله به نرخ روز