مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باسلام. چنانچه ناشزه بودن و عدم تمکین زوجه در دادگاه اثبات شده باشد و تمام مهریه در یک مرحله پرداخت گردیده باشد و تمام جهیزیه زوجه نیز به او برگردانده شده باشد، یعنی رای الزام به تمکین زوجه صادر شده باشد، ایا جهت ازدواج مجدد باید قبل از ارائه دادخواست ازدواج زوج، نیاز به اقدام به اجرای الزام به تمکین زوجه از طریق ضابط قضایی یا اجرای احکام یا هر ارگان یا سازمان دیگری ، اقدام شود یا اینکه فقط اثبات و ابلاغ عدم تمکین زوجه ، جهت ارائه دادخواست ازدواج مجدد زوج کافی است؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با عرض سلام و خسته نباشید،از راهنماییهای حضرتعالی و همکاران محترم شما کمال قدردانی و تشکر را دارم.امیدوارم همینطور که بنده و دیگر هموطنانمان را راهنمایی میفرمایید و تمام سعی و تلاش خود را جهت باز کردن گرهی از مشکلات انجام میدهید آرزوی سلامت و موفقیت برای همه شما عزیزان دارم که در کنار خانواده ها و مشکلاتی که دارند باعث خرسندی و دلگرمی مام هستید.با سپاس فراوان.

نحوه اجرای حکم الزام به تمکین ازدواج مجدد الزام به تمکین تمکین ازدواج