مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوج

سلام با درخواست تمکین از طرف زوج در صورتی ک زن یکی از شروط ضمن عقد را دارد یعنی ازدواج مجدد زوج که ادعا میکند طلاق داده ایا دادخواست تمکین از طرف زوج رد می شود یا نه

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام خیر این دو ربطی به هم ندارد.زوجه میتواند بدلیل شرط ضمن عقد تقاضای طلاق دهد.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی صرفنظر از اینکه شوهر شما ازدواج مجدد کرده یا نه؟ تا زمانی که علقه زوجیت بین شما و شوهرتان برقرار است و تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده شما موظف به تمکین از شوهر قانونی خود هستید لذا جهت اینکه حکم علیه شما صادر نشود توصیه میشود در جلسه دادگاه حاضر شده و آمادگی خود را برای تمکین اعلام نمائیدتا حکم محکومیت علیه شما صادر نشود.

یک وکیل

سلام " این سوال قبلا به نحو دیگری مطرح شده بود که به آن پاسخ داده شده و تکراریست .

یک وکیل

بنده با همکار محترم جناب آقای باقری هم نظر هستم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

با سلام همکاران محترم پاسخ مقتضی ارایه کرده اند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست تمکین در هر حال به عنوان یکی از حقوق زوج قابلیت بررسی دارد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دلیلی ندارد.